Presidentvalet i USA

Betta på presidentvalet
100% säkert
Gratis jämföring

Det amerikanska presidentvalet är bara några månader ifrån och oddsen är redan i full fart. På denna sida hittar du de absolut bästa oddsen för USA:s presidentval 2020. Vem utmanar Trump och blir nästa president 2020? Spela på vem som vinner presidentvalet och gör en hacka redan idag!

Sidhuvud wave background

Nästa president i det Amerikanska presidentvalet 2020

Vem utmanar Trump och blir USA:s nästa President 2020? Det här är sidorna du kan spela hos.

Här kan du spela

Att betta på det amerikanska presidentvalet

USA 2020 president val

Den 3 november 2020 går det amerikanska presidentvalet av stapeln. USA:s medborgare har då möjlighet att rösta fram vem som ska bli deras president och då också få en stor makt över både politiken och militären, samt även ett internationellt inflytande. Innehavaren av denna post brukar i regel kallas världens mäktigaste person.

Varför spela på detta val?

Betting är något många förknippar med främst idrottsmässiga händelser så som matcher och mästerskap. Faktum är dock att det kan göras om många olika sorters händelser, däribland politiska val. Den amerikanska presidenten har möjlighet att påverka utvecklingen i hela världen, och därför är denna fråga viktig för alla, världen över. Det gör också att oddsmarknaden för denna viktiga händelse blir mycket attraktiv. Det är lätt att hitta de bästa oddsen på presidentvalet i USA 2020 hos Cazzino.se eftersom många olika bettingsidor erbjuder bra spel.

Att spela på politiska händelser är mycket intressant. På samma sätt som en sportintresserad kan sätta sig in i olika fotbollslag, spelare och sporthändelser kan man sätta sig in i politiken. Även om vi i Sverige inte själva får gå och rösta i valet har vi ändå en möjlighet att få ett mer personligt intresse genom att spela på det. Det skapar också en spänning som kan göra exempelvis en valvaka mycket intressantare att se på.

Just amerikansk politik utmärker sig ganska mycket på flertalet sätt. Valsystemet är annorlunda och den politiska skalan ser inte likadan ut. Det gör att just den politiken kan vara intressant att sätta sig in i. Mycket av politiken i USA bygger också på att politikerna framhäver sig själva som personer vilket gör det personligare och intressantare.

Hur ser oddsen ut?

Donald Trump, den sittande presidenten, ställer även upp i nästa val. Bland många är han sedd med misstro, men han besitter också stor popularitet bland sina väljare. Genom att sänka arbetslösheten och öka tillväxten har han lyckats attrahera många väljare, inte minst på landsbygden. Det gör att han är den som har överlägset bäst odds för att gå segrande ur valet.

I det demokratiska partiet märks flertalet intressanta kandidater. Bernie Sanders benämns liksom Trump ofta som en populist, men hans ideologiska hemvist befinner sig i socialismen. Sanders är för en ökad välfärd och kraftigt höjda skatter för de med stort kapital. Hans politik strävar efter ett samhälle som är relativt likt de i våra nordiska länder, men däremot olikt dagens situation i USA. Sanders fördel är att hans budskap lyckas attrahera många och att han genom sina år som politiker varit konsekvent. Däremot avskräcks många av hans relativt extrema budskap jämfört med landets befintliga situation.

En kandidat som varit förhandstippad är Joe Biden. Han har dock mött flertalet motgångar. Han har lång politisk erfarenhet men kritiseras ibland för att inte vara tydlig eller konsekvent. För honom talar hans vilja till enighet och allmänt snälla framtoning.

En uppseglare som kan vara ett mycket intressant kort är Pete Buttigieg, en tidigare borgmästare. Vissa kritiserar även honom för att vara otydlig och sakna stora visioner. Hans budskap, som riktar sig till de flesta och varken går för långt till höger eller vänster, har dock på senare tid lockat många väljare till sig.

Andra märkvärdiga kandidater är Michael Bloomberg, Amy Klobuchar, Elizabeth Warren, Andrew Yang och Tulsi Gabbard.